Perfectie bij Poké Perfect

Perfectie bij Poké Perfect

Sfeer Poké Perfect: 4/5

Er hangt hier een hele leuke internationale sfeer, iedereen voelt zich hier daarom ook welkom. De meeste medewerkers spreken zelf geen/nauwelijks Nederlands wat toch weer iets leuks heeft. Het valt erg op dat je binnen ook veel verschillende talen hoort. Poké Perfect is dus een echte hotspot voor internationals!

Service Poké Perfect: 5/5

In dit restaurant is het zelf service maar springen de werknemers meteen te hulp wanneer je met vragen zit of als het concept niet duidelijk is. Wanneer ze in het restaurant de tafels komen schoonmaken, maken de werknemers graag een praatje met de klanten. Dit valt bij alle klanten erg goed in de smaak. Hartstikke gezellige serveersters en werknemers dus.

Prijs/kwaliteit Poké Perfect: 4/5

Poké Perfect is iets duurder dan andere poké bowl restaurants, het scheelt maximaal maar een euro. Het prijsverschil valt dus hartstikke mee! Ondanks het kleine prijsverschil smaakt het eten zeker goed. De standaard pokébowls die ze hier hebben zijn heel goed samengesteld en barsten van smaak.

Instagram worthy Poké Perfect: 3,5/5

Achter de counter wordt hard gewerkt aan de opmaak van de poké bowls, hier slagen ze prima in, bekijk de foto maar. Het restaurant is zelf niet heel ‘outstanding’ ingericht waardoor je wel even een goede spot moet zoeken voor de achtergrond van je poké bowl. Hoe dan ook, je bord komt er heel goed uit te zien!

Originaliteit Poké Perfect: 3/5

Het concept van de poké bowl is vrij nieuw omdat nog niet altijd iedereen bekend is met de poké bowl. Voor de lezers die nog nooit een poké bowl hebben gegeten is het zeker een aanrader, je moet het namelijk een keer geproefd hebben. Poké Perfect onderscheid zich alleen niet echt van andere poké bowl aanbieders in Utrecht. Ondanks dat ze zich niet onderscheiden vinden wij Poké Perfect wel het gezelligste poké restaurant in de stad!

Locatie/bereikbaarheid Poké Perfect: 5/5

Ook Poké Perfect is een van de vele restaurants dat zich in het midden van het centrum bevindt, bij Janskerkhof. Dit houdt dus in dat je ze super makkelijk kunt bereiken met de bus en de fiets. Wil je liever een stukje wandelen? Stap dan uit bij het Centraal Station en loop naar Poké Perfect, het is ongeveer een kwartiertje tot twintig minuten lopen. Het is niet verstandig om met de auto te komen omdat je deze lastig kwijt kunt, bovendien is het ook totaal onnodig omdat het restaurant super goed te bereiken is en een centrale ligging heeft.

Variatie Poké Perfect: 5/5

Poké Perfect is het enige poké restaurant dat zowel standaard poké bowls aanbied en jou de keuze geeft er zelf een samen te stellen. De meeste poké restaurants hebben of alleen standaard bowls of je hebt alleen de optie om het zelf samen te stellen. Zeker een opvallend puntje dus!

Wachttijd eten Poké Perfect: 4/5

De wachttijd hangt hier heel erg af van hoe druk het is. In de avonden is het er vaak wat drukker waardoor je iets langer aan de counter staat te wachten tot je wordt geholpen. Gelukkig wordt jouw poké bowl wel meteen bereid wanneer je wordt geholpen en hoef je gelukkig niet nog langer te wachten. Een klein probleempje waar je hierna tegenaan zou kunnen lopen is het tekort aan zitplaatsen. De vorige keer hebben wij op de vensterbank gegeten, wat wij niet zo een groot probleem vonden. Vandaag zaten wij wel weer aan een tafeltje omdat er voldoende plek was.

Contactgegevens Poké Perfect
Korte Jansstraat 17-19
3512 GM Utrecht
030 – 743 8406
https://pokeperfect.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top